Monday, July 5, 2010

Panas ashraf muslim seorang playboy?

Peminat Artis: aku dengar ramai yang memuji mamat nih...muka ensem la...baik budi pekerti la...tapi ni aku dapat citer yang tak best la pasai mamat nih....dengar kata sejak dua menjak dah single pas break ngan pelakon sherry tu...dia ni dok ngayat ramai pompuan...dulu ainul aishah tu....pas tu kuar kat media dia bercintan cintun ngan pelakon linda hashim.....pas tu kuar lak gossip kat cari pasai dia dating kat papa rich tu....and the latest, kawan aku citer, dia seopis ngan budak pompuan ni....

si ashraf ni berkapel lak ngan editor sebuah majalah yang agak glamer....no wonder boleh jadi front cover magazine tuh....and pada masa yg sama masih lagi menerai pelakon linda tu....dan kuar dating ngan budak baru pas spm yang dia dating kat papa rich tu....aku heran...muka baik cam ustaz....tapi tetap boyeee -Cari

Penulis: Biarlah dia nak dating ngan saper pun, nak mengorat saper pun atau nak mengayat saper pun... yg penting dia masih single ... bujang trang-tang-tang..... yg tak tahan dengar kalau dah umur separuh abad.. anak dah berderet..tapi ada ati nak try masuk daun...yg tu memang tak bleh blah...

No comments:

Sponsor Link

 
template by free-web-template.blogspot.com