Tuesday, September 29, 2009

Datuk Paduka Khairuddin Bakal Tunang Umie Aida


Ha. Amik kau. Dah Datuk. Paduka lagi. Nasib baik tak ada Temenggung ke Laksamana ke. Datuk Paduka Khairuddin. Itulah nama bakal tunang Umie Aida. Eh lupa plak yang hari pertunangan 2 merpati sejoli nie adalah hari nie. Ntah-ntah sekarang nie rombongan lelaki tengah menyarung cincin ke tangan Umie Aida. Sweetttttttttttt gitu ~~

Yang coolnya majlis pertunangan nie dilangsungkan kat kondo yang dihadiahkan oleh Datuk K nie kat Umie Aida. Ha, baru tunang dah dapat kondo sebijik. Bukan yang murah-murah tau. Nie kondo yang kat Mont Kiara tue. Korang bayangkan la berapa harga dia. Mesti meletoppp ~~~

Datuk Paduka Khairuddin nie dah pernah kawin dah dulu. Dah ada 2 anak dah. Tapi skang nie dia single la. So jangan buat gosip cakap Umie Aida rampas laki orang ke apa ke. Tak baik tau. Baguslah diorang dua nie. Memasing single dan tak melukakan hati orang lain. Acehh ayat tak leh blah ~~~

Buat Umie Aida dan Datuk Paduka Khairuddin, kami dari Mybikerz team mengucapkan semoga berbahagia dan cepat-cepatlah menikah pulak.

Monday, September 14, 2009

Anak Datuk K & Sophia Berpangkuan Atas Sofa





Seronok’nya bergelar seorang anak kepada Datuk K, dapat beramah mesra dengan gadis superb hot. Bukan itu sahaja, mereka berdua sama cantik, sama padan, mungkin juga sama kaya. Banyak kali juga kami mengeluarkan artikel gambar anak Datuk K. Cuma kali ini, kami menerima lebih 10 gambar daripada informer, yang lebih daring & panas. Ada pelbagai aksi anak Datuk K & Sophia di atas katil serta sofa yang mampu membuatkan anda mengucap panjang. Yang pelik’nya, si Sophia ni memang pakaian tak pernah cukup kain ke? Nak kata tiada duit, muka macam anak orang kaya. Lihat & nilaikan sendiri.
 
template by free-web-template.blogspot.com