Monday, February 25, 2008

Edison Chen Sex Scandal





>>Mirror Download<<

Hong Kong singer-actor Edison Chen, the focus of the recent celebrity nude photo controversy, and apologizing, he said that he had decided to resign from the Hong Kong showbiz circle.

"I would like now to apologize to all the people for all the suffering that has been caused and the problems that have arisen from this," Chen said at the press conference, reading out a statement in English.

Chen admitted that he had photographed most of the leaked photos, but that "these photos were very private and have not been shown to people and were never intended to be shown to anyone."

These files are stored on third party servers. We are not responsible for it. If you do not wish to view them, please DO NOT download. It is not safe for work.

Seronok Ajai Clubbing




Menurut sumber si Ajai kerapkali kelihatan di kelab-kelab malam setelah bercerai dengan Nurul dan sering bertukar girlfriend.

Is that true Ajai? Wah! your life seems like happier than before.

Amazing Cleavage of Megan Fox




Here's Megan Fox pulls off an amazing cleavage at the Versace Fashion Show in Milan. Let’s just admit it:seriously, it’s sick how perfect she is, Megan Fox is part of a dying breed of gorgeous women

Sunday, February 24, 2008

Gambar Fiza ELITE hamil





Gambar Pelakon dan penyanyi Siti Zaidatul Fiza Abd. Halim atau lebih glamer dengan panggilan Fiza Elite hamil. Semoga selamat melahirkan baby yang dikandung.

gambar ketika akad nikah bersama suami, Ahmed Farriq Zainul Abidin

Pada mulanya kumpulan Elite hendak dinamakan Baby G tetapi terpaksa ditukar apabila satu jenama jam dengan nama yang sama dikeluarkan pada masa itu.

Nama Elite dipilih sebagai awalan nama gadis-gadis anggotanya. Anggota Elite mula mengadakan persembahan pertama mereka ketika konsert 'Awas da' Concert' KRU 1995. Kumpulan Elite juga menyumbangkan lagu Ooh! La! La! dalam album berjudul "Diari Metropolitan" setahun kemudian.

Kumpulan ELITE merupakan kumpulan penyanyi Malaysia. Kumpulan ELITE juga merupakan artis rakaman KRU Records yang sulung, ditubuhkan pada tahun 1996. Senarai anggota asalnya adalah :-

1. Azza) Nor Azzarima binti Zawari
2. (Sasha) Sasha binti Saidin
3. (Watie) Norwati binti Sadali
4. (Abby) Arbaiyah binti Abdul Manan
5. (Linda) Azlinda binti Rafar

Wednesday, February 20, 2008

Diana Danielle & Ibu..




Drama ‘Sembilu Kasih’ dan ‘Janji Diana’ seolah-olah telah membuka lembaran baru dalam hidup gadis cantik bernama Diana Danielle Danny Beeson. Usianya baru menjangkau 15 tahun, namun kematangannya cukup terserlah apabila berbicara tentang kehidupan dan juga masa depannya.

Sebelum wataknya diperhebatkan, dia yang lebih mesra dengan panggilan Danielle ini hanya memegang watak picisan dalam drama tersebut. Sungguh pun begitu, peluang mempamerkan bakat dalam bidang lakonan yang diberikan oleh pengarah berkaliber, Datuk Yusof Haslam dimanfaatkan dengan sebaik mungkin. Jadi, tidak mustahil tidak lama lagi gadis berdarah kacukan Melayu-Inggeris ini akan muncul sebagai antara pelakon drama televisyen terlaris!

Sejak berusia sembilan bulan lagi Danielle sudah didedahkan oleh ibunya yang tercinta dengan dunia periklanan. Iklan lampin kanak-kanak adalah iklan pertamanya. Sejak dari situ, rezekinya tidak pernah putus. Sudah berpuluh buah iklan yang dibintanginya. Antaranya ‘Telekom’, ‘Johnson & Johnson’ dan ‘Canon’. Selain iklan televisyen, dia juga terlibat dengan iklan ‘billboard’.

“Mama Danielle adalah tunggak segala-galanya. Malahan, sejak kecil lagi dia sudah dapat membaca segala minat dan juga kemahuan Danielle. Ketika berumur sembilan tahun, mama berikan Danielle peluang untuk mencuba bakat dalam bidang lakonan. Dalam filem ‘Idola’, Danielle menjadi anak kepada pelakon Norman Hakim. Bermula dari situlah Danielle mula menerima banyak tawaran berlakon. Tetapi, mama mahu Danielle tumpukan sepenuh perhatian terhadap pelajaran terlebih dahulu. Demi masa depan, Danielle akur,” ujarnya memulakan perbualan.

“Sungguh pun begitu, minat untuk menceburi bidang lakonan ini tidak pernah terkubur. Keinginan tersebut masih ada dan begitu kuat sekali. Kebetulan, sewaktu Uncle Yusof Haslam membuat penggambaran drama ‘Janji Diana’ di rumah Danielle, dia cuba ‘approach’ Danielle. Mana lah tau kot-kot Danielle ni minat berlakon. Masa tu Danielle tak tau nak cakap apa, sebab malu walaupun dalam hati hanya Tuhan sahaja yang tahu betapa gembiranya Danielle. Setelah berbincang dan mendapat persetujuan dari mama, barulah Danielle berani memberikan kata putus. Maklumlah Danielle ni masih lagi belajar,” tambah Danielle panjang lebar. (sumber Majalah Remaja)

Danielle kini dikatakan sedang keluar bersama anak Dato’ Yusof Haslam.

3gp Video Lucah Ida Nerina?




3gp Video Lucah Ida Nerina?

Video clips lucah Ida Nerina widely spread out a week ago in internet and it been hotly debate in cyberspace. It funny when other blogger and forumer debate about Video Lucah Ida Nerina. Gambar Bogel artis Melayu or Video Lucah artis Melayu so-called Ida Nerina was fake. It not 3gp Video Lucah Ida Nerina at all. Here a few screenshot taken from so-called “Video Lucah Ida Nerina”

Gambar Bogel from fake Video Lucah Ida Nerina
You can see those couple in screenshot was not Ida Nerina and Fauzi Nawawi. So stop searching or download Gambar Bogel or Video Lucah Ida Nerina. It was fake Video Lucah Melayu and those woman in 3gp clips lucah was Ida Nerina clone.

More News about Video Lucah Ida Nerina?

Tuesday, February 19, 2008

AC Hos AF6, Sarimah Hos Diari!


KUALA LUMPUR, 19 FEB 2008: Sah! Pengacara popular AC Mizal akhirnya pilihan muktamad Astro Ria dan mengakhiri semua spekulasi mengenai siapa yang menggantikan tempat Aznil Haji Nawawi sebagai hos utama musim keenam Akadami Fantasia (AF6).


Selain AC, pengacara kacukan Jelita, Sarimah Ibrahim, pula terpilih mengendalikan slot Diari AF yang ke udara di Astro Ria pada setiap malam, sepanjang AF6 berlangsung selama 3 bulan bermula Mac ini.


Sebelum ini, Aznil mengendalikan kedua-dua bahagian iaitu Konsert Mingguan dan juga Diari AF.


Pengumuman ini dibuat dalam program Fail Sulit AF yang ke udara secara langsung di Astro Ria dari Studio 1, Astro, Bukit Jalil, ketika ini.


Pemilihan AC atau nama sebenarnya Mizal Zaini, 37, nyata menepati ramalan ramai pihak malah memenuhi cadangan Aznil sendiri yang berpendapat AC antara calon paling layak menggantikan tempatnya.

AC, anak kelahiran Muar, Johor, mula membabitkan diri dalam dunia seni pada tahun 1991 dengan mengganggotai kumpulan rap 4U2C. Selepas kumpulan itu berpecah, AC lebih menumpukan kariernya terhadap bidang lakonan menerusi siri Gerak Khas dan seterusnya berlakon filem seperti Baik Punya Cilok serta Cuci.


Bakat AC juga begitu menyerlah di pentas teater apabila beraksi dalam muzikal Puteri Gunung Ledang bersama Datin Seri Tiara Jacquelina, Adlin Aman Ramlie dan Steve Rahman Huhges. Di bidang pengacaraan pula, kredibiliti AC semakin menonjol dalam rancangan AC Di Sini selain menjadi penyampai radio Era.


Sementara itu, pemilihan Sarimah, 29, juga memenuhi citarasa ramai penonton kerana dia juga antara calon yang disebut-sebut tersenarai sebagai hos AF6.


Kebolehan Sarimah dalam bidang pengacaraan tidak dapat disangkal lagi kerana beliau sudah terbukti mengendalikan banyak acara besar bagi peringkat kebangsaan dan luar negara seperti festival filem dan anugerah muzik.


Sarimah yang meraih gelaran Anugerah Pengacara Terbaik dalam Anugerah Skrin 2005, pernah mengendalikan program seperti Anugerah Juara Lagu 2003, Anugerah Juara Lagu 2004, Galaksi Ikon Asean, Ikon Malaysia dan sekarang, Fail Sulit AF.


Artis berbintang Aquarius kacukan Melayu-Irish ini dilahirkan pada 1979 di Dublin, Ireland. Beliau pernah mendapat pendidikan awal di Emirates International School, Dubai sebelum menerima kelayakan O-Level dan A-Level. Sarimah juga mampu bertutur dalam bahasa Melayu, Inggeris dan Perancis.


Di samping itu, dia pernah membintangi filem MX3, Puteri Impian, Gerak Khas The Movie dan Mr Cinderella serta merakamkan sebuah album dan popular dengan lagu Damai serta Kini Kau Tiada.


Sebelum ini, beberapa selebriti popular dikatakan menjadi perhatian Astro Ria untuk menggantikan tempat Aznil seperti Fauziah (Ogy) Datuk Ahmad Daud, Zainal Alam Kadir, Linda Onn, Raja Azura dan Farah Fauzana.


Berikut adalah komen Pengetua AF6 dan rakan pengacara mengenai AC dan Sarimah.


Ramli MS


"Tahniah diucapkan! Selaku pengetua AF6, saya berharap AC Mizal boleh jadi diri dia sendiri. Begitu juga Sarimah. Jangan tiru gaya sesiapa. Malah, saya harap mereka yakin dan bekerja secara ikhlas. Apabila sudah jadi pengacara, secara automatik mereka sudah menjadi ahli keluarga AF6. Paling penting, kena sentiasa kerjasama."


Aznil Hj Nawawi


"Saya mahu pengacara baru AF perlu ada identiti sendiri. Kalau boleh, dia mesti lebih kreatif dari saya sebelum ini. Harus diingat, bila jadi pengacara, kerjasama antara team produksi amat perlu sekali. Malah, paling sukar sekali, hos kena perlu sentiasa ambil berat perkembangan pelajar tak kira waktu. Selain itu, pengacara AF juga boleh menimba ilmu seperti yang saya lalui sebelum ini."


Zainal Alam Kadir


"Saya rasa AC dan Sarimah akan beri persembahan yang memberangsangkan. Mereka berbeza dari segi karakter tapi punya satu persamaan iaitu tenaga yang sama untuk memikat penonton. AC kalau di pentas memang seorang aktif dan witty. Sarimah pula penuh dramatik dan pasti kita seronok melihat Diari AF6. Bagi saya juga pengumuman ini menamatkan segala spekulasi siapa pengacara AF6. Sebelum ini sudah letih saya dan ahli keluarga di kampung menafikan kepada orang yang saya bukan calonnya seperti yang digosipkan."



Ogy Datuk Ahmad Daud


"Sejak dulu lagi saya sudah cakap pada pihak press yang saya hanya nampak AC Mizal yang layak menjadi pengacara AF6. Saya lihat AC ada pengikutnya sendiri dan dia seorang yang spontan. Sarimah juga ada gaya tersendiri dan always be herself. 'Ting Tong' Sarimah memang melucukan dan dia seolah-olah berada dalam dunianya sendiri. Itu yang menyeronokkan dan saya sentiasa menyokong kerjaya mereka berdua. Bagi saya tiada siapa yang menjadi Aznil Kedua dan Aznil sudah pun membuktikan kehebatannya dalam 5 musim AF."

Pengacara NONA dan pakaiannya





TV3 patut lebih prihatin sebab macam tak sesuai pula pakaian pengacara baru ni. Sebelum ni boleh sahaja pengacaranya berpakain elegan dan cantik tanpa menonjolkan keseksian..apa pandangan anda?, anda nilaikan sendiri..

Sunday, February 17, 2008

Melayu boleh bikini like hot Babyrina



href="http://www.mykakis.net/mykakis/wp-content/uploads/2008/02/bikini-gadis-melayu3.thumbnail.jpg">

Urban Malay girls (Gadis Melayu) love to wear bikini while go picnic or swimming in nearby beach. Is any Melayu boleh bikini like hot Babyrina, the goddes of Sex Melayu Boleh Legend?
A bikini is a type of Gadis Melayu swimsuit, characterized by two separate parts — one covering the breasts, the other the groin (and optionally the buttocks), leaving an uncovered area between the two garments The shapes of both parts of a bikini closely resemble Gadis Melayu sexy underwear in beaches.
Below is a guide to shopping for and wearing two of the most common swimsuit accessories:

1. The Sarong
2. The Sunglasses

Sarong:
The sarong is a cover-up favorite among women all over the world. Sarong style looks great on Malay bikini girls of all shapes and allows a little more coverage for shy Malay bikini girls. Sarongs are very effective cover-ups for heavy hips, thighs, and legs.

Sunglasses:
Sunglasses serve the dual purpose of protecting the eyes from harmful ultraviolet (UV) sunrays and of providing a guaranteed sexuality and style.

So true Gadis Melayu boleh bikini like hot Babyrina? Tepuk Dada Tanya Selera
or you need to see more Malay Girls Photos?

Download Here (in Savefile) or Here (in Turbo Upload)

Friday, February 15, 2008

Lis Dawati tayang perut



Umm.... tayang perut nampak pelakon Lis Dawati ni.Sudah semakin membesar kandungan Lis sekarang. Terpaksalah dia rehatsekejap daripada berlakon. Kalau berlakon watak wanita hamil, bolehlah.
Lis muncul sebagai tetamu program Macam Macam Aznil bersama FaizalTahir baru-baru ini. Lis nampaknya semakin bahagia bersuamikan pelakonFauzi Nawawi.

Apa khabar Fauzi? Ada juga kes gambar panas yang melibatkan lelakiyang ada iras wajah Fauzi tersebar sekarang. Kes gambar panas ni macambermusim pulak.
Bahaya juga kalau miliki wajah yang ada persis dengan orang lain.Yalah... buatnya orang seiras itu buat perkara tak senonoh, si artisyang jadi mangsa. Lagi pulak sekarang ini banyak yang suka suntikmuka, apabila kunjungi pusat suntik yang sama, tentu wajah pun turutjadi kembar.

(petikan dari manggaonline)

Wednesday, February 13, 2008

Artis Malaysia Ni









Alkisah aku sendiri tidak pasti bilakah gambar ini telah dilahirkan tetapi tanpa tidak ku sedari terdapat beberapa makhluk yang bergelar artis di Malaysia berada di dalam gambar ini. Mereka adalah seperti berikut, Ako Mustapha, Sazzy Falak, Yasmin Hani Wachaa, dan beberapa lagi lah yang tak masuk dalam list. Jadi jangan lah berkecil hati ye, femes² kan lah diri anda dengan klip-klip video dan gambar yang lucah menarik
Sebenarnye gambar ni zaman bila weh? Sapa-sapa boleh bagitau aku? Takpelah korang layan je lah.

Lah! Rupenya gambar zaman 2005, ceh gambar lama lagi. Tapi takpelah sekadar tontonan umum, sesuai untuk ditonton oleh semua lapisan masyarakat. Tapi kepada remaja yang berumur kurang daripada 18tahun sila dapatkan kebenaran ibu bapa anda terlebih dahulu

Nurul 2008








Baru-baru ini sidang akhbar telah diadakan untuk melancarkan buku yang mendedahkan kisah hidupnya. Buku tersebut diberi judul, Nurul - Peribadi, Kerjaya dan Masa Depan. Kata Nurul “Biarlah saya solo dulu. Saya baru saja melepasi kemelut perpisahan, kata orang luka lama masih berparut lagi.Bukan tiada orang melamar atau cuba mendekati saya, tapi mereka saya anggap mereka seperti kawan. Saya suka berkawan tapi batasannya tak lebih sebagai kawan. Kalau ada yang menyimpan perasaan lain, terserahlah.Kadang kala hidup terasa sunyi. Maklumlah dulu hidup berdua, sekarang balik sendirian. Tapi perasaan itu akan berlalu sendiri tidak berpanjangan. Lebih lagi buat masa sekarang, saya terlalu sibuk, jadi nak fikir soal hati pun tak ada masa.” Nurul sekarang ini sudah diambil menjadi Duta Power Root.
“ADA yang cakap saya tak layak lagi buat biografi memandangkan sumbangan saya dalam industri bukanlah begitu lama. Tapi saya tak kecil hati dengan kata-kata, mereka salah faham terhadap saya sebenarnya.Saya tulis buku Nurul - Peribadi, Kerjaya dan Masa Depan bukan untuk mencari publisiti murahan.Sejak kecil saya gemar membaca dan menulis, jadi dari dulu pernah terfikir nak tulis novel tapi hingga sekarang impian itu belum jadi kenyataan.Saya mula menulis buku biografi ini sejak 2004, bagaimanapun ia hanya dapat disiapkan pada awal 2007 berikutan banyak perkara yang dilalui dalam tempoh itu menyebabkan saya tidak mampu menyiapkannya.” Apa-apa pun Nurul, tabahlah. Mungkin buku ini boleh dijadikan panduan mereka yang baru terlibat dalam dunia artis dan rumahtangga.



AJAI YANG KINI DIKATAKAN BERPASANGAN DENGAN TASHA NORDIN (AF4)

Sunday, February 10, 2008

Crazy dance with sexy girl


Dance does not leave behind clearly identifiable physical artifacts such as stone tools, hunting implements or cave painting. It is not possible to say when dance became part of human culture. Dance has certainly been an important part of ceremony, rituals, celebrations and entertainment since before the birth of the earliest human civilizations. Archeology delivers traces of dance from prehistoric times such as Egyptian tomb paintings depicting dancing figures from circa 3300 BC and the Rock Shelters of Bhimbetka paintings in India.

One of the earliest structured uses of dance may have been in the performance and telling of myths. Before the introduction of written languages, dance was one of the methods of passing these stories down from generation to generation.

Another early use of dance may have been as a precursor to ecstatic trance states in healing rituals. Dance is still used for this purpose by cultures from the Brazilian rainforest to the Kalahari Desert.

Sri Lankan dances goes back to the mythological times of aboriginal yingyang twins and "yakkas" (devils). According to a Sinhalese legend, Kandyan dances originate, 2500 years ago, from a magic ritual that broke the spell on a bewitched king. Many contemporary dance forms can be traced back to historical, traditional, ceremonial, and ethnic dances.

kantoi masa main


Suffrage movements

The suffrage movement was a very broad one which encompassed women and men with a very broad range of views. One major division, especially in Britain, was between suffragists, who sought to create change constitutionally, and suffragettes, who were more militant. There was also a diversity of views on a 'woman's place'. Some who campaigned for women's suffrage felt that women were naturally kinder, gentler, and more concerned about weaker members of society, especially children. It was often assumed that women voters would have a civilising effect on politics and would tend to support controls on alcohol, for example. They believed that although a woman's place was in the home, she should be able to influence laws which impacted upon that home. Other campaigners felt that men and women should be equal in every way and that there was no such thing as a woman's 'natural role'. There were also differences in opinion about other voters. Some campaigners felt that all adults were entitled to a vote, whether rich or poor, male or female, and regardless of race. Others saw women's suffrage as a way of canceling out the votes of lower class or non-white men.

Gadis Kampung Melayu



Gadis Kampung Melayu Baru always goes to river in numbers. They like to go with her mother or with her friends. It for their security purpose and it very dangerous for Gadis Kampung Melayu walk to river alone. As for swimwear, they like to wear batik sarong and it sexy to see Gadis Kampung Melayu berkemban batik sarong. Gadis Melayu very sexy and lovely when wear batik sarong as
Back to old days, Kampung Melayu dosents have systematic water supply in every home and Gadis Kampung must take a bath near river. Besides take a bath, Gadis Kampung Melayu will wash cloth and bathing together with her young brother/sister.

Download Photos (extra photo included)

Sponsor Link

 
template by free-web-template.blogspot.com